+38 067 555 1628
+38 067 750 0755

Ваш кошик порожній :(

Потрібне кліматичне обладнання?

У пошуку ідеального клімату для вашої оселі чи офісу одним із ключових кроків є правильний вибір кліматичного обладнання. І тут на допомогу приходить АЕС - ваш надійний партнер у створенні комфортних умов.
Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір високоякісного кліматичного обладнання, включно з кондиціонерами, фанкойлами, мульти-спліт системами, тепловими насосами, котлами газовими або електричними, вентиляторами, вентиляційними установками та багато іншого. Ми надаємо вам можливість комплектації кліматичних систем під ключ, щоб забезпечити ідеальне поєднання технологій для вашого простору.

В інтернет-магазині АЕС можливо придбати обладнання для систем:

Професійно допомагаємо підібрати обладнання для систем клімату з урахуванням таких параметрів: 

1

Враховуємо всі технічні характеристики, які максимально відповідають потребам Замовника

2

Спеціалісти виконують теплотехнічний, аеродинамічний розрахунки та розрахунок теплоприпливів

3

Визначення та відповідність рішень стосовно бюджету. Не пропонуємо надлишковий функціонал

У нас Ви можете купити кондиціонер, тепловий насос, газовий котел, вентиляційну установку, рекуператор для своїх потреб!

Ми впевнені, що підберемо найоптимальніші рішення відповідно до побажань та без втрати якості

Компетентність
Професійний підхід до опрацювання звернень, маємо великий досвід в кондиціюванні приміщень будь-якого призначення.
Час

Не треба витрачати зайвий час на пошук обладнання, надаємо пропозиції згідно встановленого бюджету. Працюємо з багатьма виробниками. Витримуємо гарантійні зобовʼязання.

Зручність

Всі послуги надаються у стінах однієї компанії. Пропонуємо купити кондиціонер або іншу кліматичну техніку з монтажем під ключ. Не витрачаємо час Замовника.

Чому Замовники довіряють АЕС?

  1. Приємні ціни. Ми пропонуємо конкурентоспроможні ціни на всі наші товари та послуги;
  2. Професійна консультація. Наші експерти готові надати професійні рекомендації та консультації щодо вибору обладнання. Також допоможуть обрати оптимальне рішення під ваші індивідуальні потреби;
  3. Великий вибір. Ми пропонуємо широкий асортимент обладнання, щоб задовольнити будь-які вимоги ваших проєктів;
  4. Гарантія. Ми надаємо гарантію на всі наші товари та послуги, що дає упевненість у якості та надійності кліматичної системи.

Розуміючи принципи побудови системи клімату, ми завжди пропонуємо енергоефективні рішення, котрі зарекомендували себе надійною роботою та простотою обслуговування.

Якщо у Вас вже є перелік обладнання відповідних брендів, ми з радістю надамо найкращі ціни та умови на конкретний Ваш запит.

Якшо у Вас запит на складну систему опалення, вентиляції або кондиціювання, Ви отримаєте професійні інженерні рішення та проектну документацію на такі  системи, котрі ми надаємо за помірну ціну при постачанні обладнання.

Є запитання щодо поставки кліматичного обладнання?
Ми з радістю відповімо!

Обладнання для системи опалення:

1

Тепловий насос

Це екологічно чисте та енергоефективне рішення, яке опалює ваш будинок за рахунок використання тепла з навколишнього середовища.

2

Газовий котел та електричний котел

Обидва варіанти пропонують надійне і потужне опалення. Вибір між ними залежить від ваших уподобань і доступності ресурсів.

3

Внутрішньопідлоговий конвектор

Це елегантне та ефективне рішення для рівномірного розподілу тепла по всьому приміщенню. Особливо підходять в ті приміщення, де встановлені панорамні вікна.

Обладнання для системи вентиляції:

1

Вентилятори та вентиляційні установки

Вони забезпечують постійну циркуляцію повітря, що допомагає підтримувати свіжість в приміщенні.

2

Рекуператори

Ці пристрої працюють одночасно на приплив і на витяжку, дають змогу зберегти тепло в зимовий період і прохолоду в літній, забезпечуючи енергозбереження та комфорт.

Обладнання для системи кондиціювання:

Кондиціонер, фанкойл, мульти-спліт система - пропонують широкий спектр можливостей для підтримання оптимальної температури та вологості в приміщенні в будь-яку пору року.

1

Кондиціонери

Вони є невід'ємною частиною сучасного клімату. У нашому магазині ви знайдете широкий вибір кондиціонерів різних потужностей і дизайну, які відповідатимуть вашим індивідуальним потребам.

2

Фанкойли

Естетичне та ефективне рішення для обігріву та охолодження. У нас ви знайдете різноманітні моделі, які вирізняються високою ефективністю та довговічністю.

3

Мульти-спліт системи

З ними ви можете створити індивідуальний мікроклімат у кожній кімнаті свого будинку. Це зручне рішення для тих, хто цінує гнучкість і економію енергії.

Що впливає на вибір системи опалення, вентиляції та кондиціювання?

Ми впевнені, що підберемо оптимальні рішення відповідно до побажань комфорту

Джерело енергії

Вибір джерела енергії у подальшому впливає на результат втілення системи. А саме, тепловий насос або звичайний кондиціонер.

Площа будівлі

Від площі будівлі залежить кількість і потужність обладнання й складових системи. Також можливість непомітного їх розташування. 

Побажання щодо комфорту

В залежності від побажань щодо комфорту, буде побудована система опалення, вентиляції та кондиціювання з необхідними параметрами мікроклімату.

Часті запитання

Купівля кліматичного обладнання під ключ - це зручне і надійне рішення, яке гарантує комфорт і задовольнить всі ваші потреби. Зверніться до Інженерної компанії АЕС сьогодні, і ми допоможемо вам створити ідеальну кліматичну систему для дому або бізнесу!

Почати підбір обладнання?
Ми з радістю вам зателефонуємо!



Схожі статті
Постачання опалювального обладнання
29.11.2022 1043
Постачання опалювального обладнання
Потрібне опалювальне обладнання? Замовити дзвінок Вибір обладнання для опалення Професійно допомагаємо підібрати необхідне обладнання для опалення з урахуванням параметрів, а саме: ..
Постачання обладнання для кондиціювання
29.11.2022 991
Постачання обладнання для кондиціювання
Потрібно купити кондиціонер? Підібрати кондиціонер Вибір обладнання для кондиціювання Професійно допомагаємо підібрати необхідне обладнання для кондиціювання  приватних будинків, ..
Постачання обладнання з вентиляції
29.11.2022 980
Постачання обладнання з вентиляції
Потрібне вентиляційне обладнання? Замовити дзвінок Вибір обладнання для вентиляції Професійно допомагаємо підібрати необхідне обладнання для вентиляції з урахуванням таких парамет..
Консультації з влаштування кліматичних систем
12.02.2024 182
Консультації з влаштування кліматичних систем
  Як налаштувати кліматичну систему? Ми Вам розповімо Експерти Інженерної компанії АЕС надають консультаційні послуги всім, кому потрібно отримати поради або певні рішення від спе..